Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ciki,vicces vagy ijesztő sztorik

 Sziasztok!:)

Csináltam egy új menüpontot!:)Beküldhetitek a ti vicces,ciki vagy ijesztő sztoritokat!Erre az e-mail címre:petracska120@citromail.hu-ra.És a neveteket is kérem ha lehet de nem muszáj az egész nevedet lehet állnevet is kitalálni.De persze nem csak saját sztorit lehet, más honnan is lehet hozni!:)És most én is rakok ki két sztorit!:)

 

NEM VELEM TÖRTÉNT!

 

Szaroska és Hugyoska

 

A barátnőmmel városnapon elég sok folyadékot ittunk, amitől pisilnünk kellett. Ezért elmentünk a közeli hotelbe, mert ott normális WC van, és tudunk pisilni. Előreengedtem a barátnőmet, mert neki is nagyon kellett. De idő közben kiderült hogy ő nagy wécézik is. Már annyira kellett pisilnem hogy leguggoltam a WC elé és vertem az ajtót, hogy engedjen be. De ő még nem végzett. Aztán amikor kinyitotta az ajtót ott guggoltam elötte és épp eleresztettem magam mert nem bírtam tovább és teljesen átázott a bugyim. A barátnőm az ajtóban állt letolt nadrágban és bugyiban szaros seggel. Végül bementem a WC-be, de nem volt sok értelme, mert már mindent kiengedtem magamból. Még szerencse, hogy volt kardigánom, ezért el tudtam takarni a pisifoltot a nadrágomon, és hívtam anyut, hozzon a hotelhez száraz ruhát. Azóta Szaroskának és Hugyoskának hívjuk egymást.

 

SAJÁT!

pisis

Van egy évfolyamtársam, egy lány, aki nagyon sokat hisz magáról. Folyton csak mondja, hogy milyen szép stb. Azt hiszi, ő a világ közepe. Egyszer voltunk erdei iskolában. Egyik este bepisilt. Ez vicces, mert 11 éves. Utána csak el akarta hitetni velünk, hogy neki ez a betegsége.

 

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14365
30 nap: 83
24 óra: 2